【終了】2020年1 月2 日~ 5 日限定「フレンチ折詰コース」のご案内

Sorry, this entry is only available in Japanese.

【Date】
2020年1月2日(木)~5日(日)
【Time】
17:00~L.O.21:00
【Price】
8,000円
【Content】
先附     オマール海老のコンソメ

お重     ホロホロ鳥と根野菜のガランティーヌ
       豚肉と和栗のパテ   
       フォアグラの味噌漬け 市田柿のミルフィーユ
       鶉玉子のスコッチエッグときんぴらごぼう
       雲子のロワイヤル      など、全8種類

肉料理    蝦夷鹿のロティ 又は 黒毛和牛のロティ(+2,000 円)
       神山椎茸の炙りと百合根と共に ソースヴィンコット

チーズ    お好みのチーズ

デザート   自家製アップルバターのソルベ 
【Remarks】
・食材の入荷状況により、料理内容は変更になる場合がございます。
・苦手な食材やアレルギーなどありましたら事前にお知らせください。
・別途消費税、サービス料を頂戴いたします。

Access

Address
Ueshima Building 1F, 2-4-36 Umeda, Osaka North District
Tel
06-4799-0701
Operation Hours
Wine bar / shop 12: 00pm ~ 2: 00am
(Sundays and public holidays 12: 00pm ~ 11: 00pm, L.O.10: 30pm)
Lunch (Sundays and public holidays only) 12: 00pm ~ 3: 00pm, L.O.2:00pm
Dinner 5:00pm ~ 11:00pm, L.O.10:30pm
Regular closed days
Open throughout the year (Except for Year-end and New year holidays)
Seat layout
Counter 5 seats
Tables 14 seats
One Private room 8 seats
(Retractable sliding doors, for 4 guests or more)
Credit cards
VISA、Master
JCB、Diners
American Express
Access
5mn walk from JR Osaka station Sakurabashi exit,
1mn walk from Yotsubashi Line Nishiumeda station Exit 4-B,
3mn walk from Hanshin Electric Railway Umeda station Exit 2,
10mn walk from Hankyu Umeda station