【終了】2020年1 月2 日~ 5 日限定「フレンチ折詰コース」のご案内

Sorry, this entry is only available in Japanese.

【Date】
2020年1月2日(木)~5日(日)
【Time】
17:00~L.O.21:00
【Price】
8,000円
【Content】
先附     オマール海老のコンソメ

お重     ホロホロ鳥と根野菜のガランティーヌ
       豚肉と和栗のパテ   
       フォアグラの味噌漬け 市田柿のミルフィーユ
       鶉玉子のスコッチエッグときんぴらごぼう
       雲子のロワイヤル      など、全8種類

肉料理    蝦夷鹿のロティ 又は 黒毛和牛のロティ(+2,000 円)
       神山椎茸の炙りと百合根と共に ソースヴィンコット

チーズ    お好みのチーズ

デザート   自家製アップルバターのソルベ 
【Remarks】
・食材の入荷状況により、料理内容は変更になる場合がございます。
・苦手な食材やアレルギーなどありましたら事前にお知らせください。
・別途消費税、サービス料を頂戴いたします。

Access

Address
2-4-36 Umeda, Kita-ku, Osaka City 1F, Ueshima Building
Tel
06-4799-0701
Operation Hours
Wine Shop 12:00~24:00
Wine Bar12:00~24:00/25:00 close
Restaurant 12:00~22:00 L/O
(23:00 Close Sunday/Holiday)
Regular closed days
Open throughout the year (Except for Year-end and New year holidays)
Seat layout
Counter 5 seats
Table 14 seats
Private room 1
Credit cards
VISA、Master
JCB、Diners
American Express
Access
5mn walk from Sakurabashi Exit of JR Osaka Station
1mn walk from Exit 4-B of Nishi-Umeda Station on the Yotsubashi Line
3mn walk from Exit 2 of Umeda Station on the Hanshin Electric Railway
10mn walk from Hankyu "Umeda Station"